Campus Zenit

Campus Zenit

Op Campus Zenit vind je alle technische en grafische richtingen van Talentenschool Turnhout. In de eerste graad worden op de campus zelf enkel 1B Talent (campus Zenit), 2B STEM-technieken: Elektriciteit – mechanica – hout en 2B Kunst en creatie – STEM-technieken: Printmedia aangeboden. Voor alle andere richtingen in de eerste graad start je op Campus Boomgaard waarbij je tijdens de talentmodules die doorgaan op Campus Zenit met de schoolbus de verplaatsing maakt.Met een erg uitgebouwde grafische tak (van TSO afdelingen multimedia tot druktechnieken en publiciteit in het BSO) biedt Campus Zenit het ruimste pakket aan grafische vakken in Vlaanderen. De school zet binnen deze afdelingen in op internationalisering, op samenwerking met het bedrijfsleven en op competentie-verwerving om leerlingen in deze snel groeiende en evoluerende sector up-to-date te houden. Vanaf schooljaar 2019-2020 bieden we tevens een 7de specialisatiejaar Operator digitaal drukken in de printmedia (duaal) aan.

Hiernaast biedt Campus Zenit ook een ruim pakket wetenschappelijk – technische vakken aan. Industriële wetenschappen en Informatica zijn veeleisende TSO afdelingen die leerlingen klaarstomen op het hoger onderwijs. Samenwerking met hogescholen uit de regio is dan ook waar de school voor kiest om de leerlingen optimaal voor te bereiden.

talentenschool2016-80Binnen het technische luik vind je op Campus Zenit elektriciteit, hout, automechanica enz. Binnen deze vakken kiest de school voor een optimale stagebegeleiding, een nauwe samenwerking met bedrijven en met de focus op onmiddellijke werkgelegenheid na het afstuderen voor elke leerling.

Campus Zenit zet in op leerlingbegeleiding en studieloopbaanbegeleiding. Leerlingen worden aangesproken op hun leerhouding om later in het bedrijfsleven goede werknemers te worden. Ook begeleiden de leerkrachten hen in functie van hun vaardigheden, interesses en werkgelegenheid.

Helemaal links biedt CVO EduKempen een waaier van opleidingen aan voor volwassenen.

Beleidsteam

 • Peter De Ceuster
  campusdirecteur, personeel, financiën, infrastructuur en internaat
 • Wesley Wouters
  directeur, pedagogie, organisatie, communicatie, OKAN, leerlingen en ouders
 • Lizzy Geukens
  pedagogisch coördinator 1ste, 2de en 3de graad
 • Geert Noyens
  pedagogisch coördinator leerling/ouder/leerlingbegeleiding
 • Gunther Melis
  technisch adviseur coördinator werkhuizen
 • Erik Thijs
  technisch adviseur coördinator veiligheid en infrastructuur

Contact

De Merodelei 220
2300 Turnhout
Tel. 014/47 14 40
Fax. 014/47 14 44
Facebook
E-mail