Publiciteit en etalage

Publiciteit en etalage (BSO)

Profiel

Wanneer je start in onze tweede graad Publiciteit en etalage (BSO) beschik je idealiter over de volgende talenten:

Jij bent creatief. Beelden, vormen en kleuren fascineren jou. Publiciteitstekenen is een passie.

Deze artistieke en creatieve studierichting richt zich zowel op de reclamewereld als op de etalage – en/of decoratiesector. Pas vanaf de derde graad kies je welke richting je wil uitgaan.

Je leert spelen met kleur, compositie, vormen… Dit zowel door te tekenen met pen en papier, maar ook door gebruik te maken van grafische computerprogramma’s. Je leert zowel logo’s, affiches, folders, wenskaarten, illustraties zoals reclameborden en -verpakking ontwerpen.

Onze lessentabel

Locatie: campus Zenit

Publiciteit en etalage - BSO - 2e graad1e jaar2e jaar
Levensbeschouwing22
Project algemene vakken66
Engels22
Lichamelijke opvoeding22
Waarneming en weergave33
Esthetica11
Kleurenstudie11
Printdesign99
Sign44
Etalage44
Totaal3434

Wat nadien?

Wanneer je kiest voor een grafische studierichting in de derde graad kan je verder studeren in de richting Publiciteitsgrafiek (BSO).

Ontdek hier ons volledige studieaanbod.

My Future in Printing

My Future in Printing is een unieke samenwerking tussen grafische bedrijven, VDAB en onderwijs. De grafische sector in de brede regio rond Turnhout zoekt gemotiveerde, technische mensen die als grafisch operator of grafisch afwerker  aan de slag willen. Talentenschool Turnhout leidt leerlingen op tot deze werkzekere beroepen. Samen tonen ze in My Future in Printing hoe innovatief, afwisselend en aantrekkelijk de grafische beroepen in de regio zijn.

Een opleiding volgen in de grafische sector of op zoek naar een job in de grafische sector? Bezoek dan onze website van My Future in Printing.