Overzicht studieaanbod 1ste graad

Welkom in onze 1ste graad!

Ook op zoek naar jouw talent?

Onze school kiest voor een brede eerste graad, waardoor je na de lagere school nog geen studiekeuze hoeft te maken.

Wil je je talent verder ontdekken en wil je proeven van verschillende studiedomeinen? Dan kan je in ons 1ste jaar A-stroom en B-stroom kiezen uit een ruim aanbod aan talent- en praktijkmodules. Daarin ontdek je jouw talent, zie je waar je sterk in bent en kan je jezelf al doelgericht voorbereiden op de tweede, meer specifieke graad waar je jouw talent verder kan uitdiepen.

Leerlingen die al heel goed weten wat ze willen kunnen in 1A onmiddellijk kiezen voor 1A Latijn of 1A STEM.

Download brochure Ik wil nu INSCHRIJVEN!

Infodagen 2022

Start je volgend schooljaar in het 1ste middelbaar?

Maak een afspraak op één van onze infodagen!

Maak kennis met onze warme school!

We stellen een complementair en gemotiveerd team van leerkrachten samen rond elke klasgroep. In dat kernteam zijn alle vakexpertises aanwezig. Zo bouwen we aan een positieve en sterke band tussen leerkrachten en jij als leerling en zetten we in op een vertrouwde en warme omgeving, net zoals in de lagere school.

Je volgt les in een innovatieve leeromgeving. Elke klas beschikt over een eigen klaslokaal, waardoor je slechts beperkt van lokaal moeten veranderen. De eerste schooldagen en –weken besteden we bijzondere aandacht aan groepsbevorderende activiteiten zoals onze onthaaldagen en sportdag. Tijdens de middagpauzes voorzien we, op de aparte speelplaats voor onze leerlingen van de eerste graad,  activiteiten zodanig dat je elkaar beter kan leren kennen door middel van sport, spel en ontspanning.

Studieaanbod tweede en derde graad

Ons uitgebreid studieaanbod in de tweede en derde graad kan je hier raadplegen.