Reservatieformulier Talentendozen

Reservatieformulier Talentendozen

Wil je graag je leerlingen van de derde graad basisonderwijs laten ontdekken in welke richtingen van de secundaire school ze goed zijn? Laat ze dan proeven van de talentendozen van Talentenschool Turnhout. De Talentendozen werden ontwikkeld in samenwerking met meerdere basisscholen en zijn op maat van leerlingen derde graad basisonderwijs. Wie per keer maximum twee koffers uitleent, haalt ze zelf op op Campus Boomgaard en brengt ze op het afgesproken tijdstip terug.

School (*)

Naam directie (*)

Naam verantwoordelijke leerkracht (*)

Telefoon school (*)

Telefoon contactpersoon (*)

Email contactpersoon (*)

Je haalt de dozen op op maandag en brengt ze terug op vrijdag van dezelfde week. Hou rekening met een verwerkingsperiode van 2 weken tussen de aanvraag en de datum van ophaling. We vragen twee mogelijkheden door te geven om zo de beschikbaarheid te kunnen garanderen. Indien mogelijk krijg je je voorkeursdatum, maar als de dozen niet beschikbaar zijn gebruiken we de reserve datum.

Voorkeursdatum ophalen Talentendozen (20..-..-..)(*)
Reservedatum ophalen Talentendozen (20..-..-..)(*)
Maak hier de keuze voor de Talentendozen die je graag uitleent. Je geeft aan naar welke doos je voorkeur gaat en op basis van beschikbaarheid worden er één of twee dozen per keer aan je uitgeleend.

Keuze 1 (*):

BakkenCreatiefTalenWetenschapEHBOGrafischTechniek

Keuze 2 (*):

BakkenCreatiefTalenWetenschapEHBOGrafischTechniek