Eerste schooldag – campus Boomgaard

Eerste schooldag - campus Boomgaard

Beste ouder(s), beste leerling

We hopen dat jullie genoten hebben van een deugddoende vakantie en bijna klaar zijn voor de start van het nieuwe schooljaar. Een jaar voor persoonlijke groei waarin we je weer graag begeleiden. We willen jullie tevens danken voor het vertrouwen in onze school.

We willen jullie graag informeren over de praktische opstart van het nieuwe schooljaar.

Het nieuwe schooljaar begint op dinsdag 1 september 2015. We verwachten de leerlingen van het eerste jaar om 8u20 op school. De leerlingen van het tweede jaar en de tweede graad starten om 9u10. De leerlingen van de derde graad starten om 10u00. Na een verwelkoming worden de klasgroepen ingedeeld. Samen met jouw klastitularis vervul je vervolgens een aantal formaliteiten en vindt er een teambuildingsactiviteit plaats. De eerste schooldag eindigt om voor de eerste graad om 15u25, voor de tweede en derde graad om 15u15.

Breng die dag gewoon schrijfgerief en een boekentas mee. Voor ’s middags breng je je eigen boterhammen mee.

Op onze campus bestaat de mogelijkheid om lockers te huren. De huur bedraagt € 20 + € 20 waarborg. Deze waarborg krijg je bij de opzeg van het kluisje en het inleveren van jouw sleutel terug. Bij verlies van de sleutel betaal je de werkelijke kost. Indien je een kluisje wenst, breng je dit bedrag cash tijdens de eerste schooldag mee.

We vragen je met aandrang jouw handboeken en werkschriften tijdig te bestellen. Zo ben je zeker dat ze voor 1 september 2015 thuis geleverd worden.

We wensen je een aangenaam einde van de vakantie en kijken uit naar jouw komst bij de start van het nieuwe schooljaar!

Met vriendelijke groeten

Het directieteam