Digisprong

Digisprong

Als school willen we onze leerlingen maximaal voorbereiden op de maatschappij van morgen. Door onze innovatieve aanpak hebben we niet enkel aandacht voor kennis, maar ook voor vaardigheden, attitudes en 21ste-eeuwse competenties.

Om ons pedagogische project verder te versterken en tegemoet te komen aan de maatschappelijke verwachtingen is onze school sinds schooljaar 2019-2020 gestart met het project ‘laptop in de klas’ en rollen we de ‘Digisprong’ voor al onze leerlingen uit vanaf 2021-2022.

Dankzij de Digisprong kunnen we vanaf schooljaar 2021-2022 of 2022-2023 (afhankelijk van het leerjaar en studierichting) voor al onze leerlingen op een laagdrempelige manier een ICT-toestel ter beschikking stellen. Ouders tekenen hiervoor een brief en betalen via de schoolfacturatie een jaarlijks bedrag van 40 euro (16,15 euro als verzekering en 23,85 euro voor Academic Software). We zijn er ons van bewust dat deze kost voor sommige ouders een verhoogde financiële drempel kan zijn. We gaan dan ook graag in gesprek met ouders waar nodig.

Bijkomende informatie vind je in onze infofolder, onze uitgebreide informatiebrochure en onze gebruiksovereenkomsten (Chromebook, grafische laptop en niet-grafische laptop).

Wens je meer informatie of heb je bijkomende vragen? Neem gerust contact op met de school.