Digisprong

Digisprong

Als school willen we onze leerlingen maximaal voorbereiden op de maatschappij van morgen. Door onze innovatieve aanpak hebben we niet enkel aandacht voor kennis, maar ook voor vaardigheden, attitudes en 21ste-eeuwse competenties.

Om ons pedagogische project verder te versterken en tegemoet te komen aan de maatschappelijke verwachtingen is onze school sinds schooljaar 2019-2020 gestart met het project ‘laptop in de klas’ en rollen we de ‘Digisprong’ voor al onze leerlingen uit vanaf 2021-2022.

Dankzij de Digisprong kunnen we vanaf schooljaar 2021-2022 of 2022-2023 (afhankelijk van het leerjaar en studierichting) voor al onze leerlingen een gratis ICT-toestel ter beschikking stellen. Ouders tekenen hiervoor een gebruiksovereenkomst en betalen een éénmalige waarborg van 100 euro. We zijn er ons van bewust dat de waarborg voor een ICT-toestel voor sommige ouders een verhoogde financiële drempel kan zijn. We gaan dan ook graag in gesprek met ouders waar nodig.

Bijkomende informatie vind je in onze infofolder en onze uitgebreide informatiebrochure. De opname van onze infoavond kan je hier herbeluisteren.

Wens je meer informatie of heb je bijkomende vragen? Neem gerust contact op met de school.

Registreer je hier!