Search
Close this search box.

Schoolkosten

Onze school heeft als ambitie gelijke kansen voor al onze leerlingen te bevorderen. Om deze ambitie waar te maken, zijn we maximaal transparant met betrekking tot schoolkosten en houden we deze laag zonder in te boeten op kwaliteit.

Onze school beheert bovendien een solidariteitsfonds. Met behulp van dit fonds zorgen we ervoor dat al onze leerlingen over de nodige boeken en ander lesmateriaal beschikken, alsook kunnen deelnemen aan de schooluitstappen.

Onze school organiseert op regelmatige basis activiteiten om hiervoor geld in te zamelen.

Talentenschool2016-231-1024x683

Schoolboeken

Onze school werkt samen met Studieshop voor het bestellen van werk- en handboeken. Afhankelijk van het boek dien je deze aan te kopen of kan je deze huren.

De kostprijs van schoolboeken kan je betalen op meerdere termijnen.

Laptop in de klas

Elke leerling heeft verplicht een laptop in de klas nodig. Afhankelijk van de richting en het leerjaar kan je deze aan lage kost huren via de school of aankopen via Signpost.

Bijdragelijsten

Onze bijdragelijsten zijn een raming van de schoolkosten gebaseerd op het vorige schooljaar.

Een gedetailleerd overzicht van de schoolkosten per studierichting kan je vinden in ons schoolreglement (onder het tabblad Bijlagen – Bijdragelijsten). 

Solidariteitsfonds

Onze school heeft als ambitie gelijke kansen voor al onze leerlingen te bevorderen. Om deze ambitie waar te maken, beheert onze school een solidariteitsfonds. Met behulp van dit fonds zorgen we ervoor dat al onze leerlingen over de nodige boeken en ander lesmateriaal beschikken, alsook kunnen deelnemen aan de schooluitstappen.

Onze school organiseert op regelmatige basis activiteiten om hiervoor geld in te zamelen.

Financieel vertrouwenspersoon

Heb je financiële vragen? Wil je je schoolfactuur in delen betalen? Neem dan contact op met onze financiële cel.