Home

Welkom met jouw talent op Talentenschool Turnhout!

Vanwaar onze naam? Op onze school vertrekken we vanuit jouw talenten, wat je goed kan en waar je interesses liggen. Nieuwsgierig hoe het er in onze school aan toe gaat? We laten het je zelf ontdekken aan de hand van onze website!

Maak kennis met Talentenschool Turnhout, de middelbare school die voor meer dan 1 200 leerlingen garant staat voor persoonlijk, innovatief en talentontwikkelend onderwijs in Turnhout.

Met hét breedste studieaanbod van Turnhout vind je op onze school zeker een richting die aansluit bij je talenten en interesses.

Vragen? Geen probleem! Door onze persoonlijke aanpak kan je steeds bij het beleidsteam, de leerlingbegeleiding of één van onze leerkrachten terecht!

Proeflessen 1A of 1B

Ben jij nieuwsgierig naar onze aanpak? Wil jij levensecht kennismaken met onze school?

Schrijf je dan in voor onze proeflessen op woensdag 8 maart 2023.

Ontdek Cognosco

Heb je nood aan extra uitdaging en verdieping? Dan zit je bij Cognosco op de juiste plaats.

Met verdiepingsleerstof en creatieve opdrachten dagen we je uit om verantwoordelijkheid te nemen en je eigen leerproces meer en meer in handen te nemen.

Sterk innovatief onderwijs!

Sterk innovatief onderwijs en een voorbeeld in Vlaanderen! Tot dat besluit kwam Klasse, het magazine voor onderwijs. Zij kwamen een reportage maken over hoe onze school infrastructuur afstemt op onze innovatieve, pedagogische aanpak! Lees hier de volledige reportage.

We kiezen echt voor jouw talent!

Bij ons is dit geen holle slogan: je leert jezelf kennen in onze talentmodules, groeigesprekken en door ons uniek talentenrapport.

STEM vanaf het 1ste jaar!

Talentenschool Turnhout wil leerlingen warm maken voor wetenschappelijke richtingen door hen uit te dagen met relevante problemen. Zo leren ze meer en zijn ze gemotiveerder! Kies vanaf het 1ste jaar voor 1A STEM op campus Boomgaard of 1B Talent op campus Zenit ter voorbereiding op onze STEM-richtingen in het 2de jaar.