Grafisch

Creatieve duizendpoot

Het grafische departement geeft je een waaier aan mogelijkheden op verschillende niveaus. Creatieve en ICT-vaardige leerlingen kunnen hun talenten kwijt in de richting Multimedia (TSO) of in de richting Drukvoorbereiding (BSO). Wie op zoek is naar een richting waarin tekenvaardigheid, ontwerp enerzijds en het praktische uitvoeren anderzijds gecombineerd is, kan zijn gading vinden in de afdeling Publiciteit (BSO). Wie handig is, aandacht heeft voor details en dingen wil maken en afwerken, die kan terecht in de afdeling Drukken en afwerken (BSO). Leerlingen die zich verder willen specialiseren, kunnen bovendien kiezen voor onze duale opleidingen Operator digitaal drukken in de printmedia en Offsetrotatie- en flexodrukker of één van onze andere 7de specialisatiejaren.

Meet the student - Frauke

Grafische opleiding in combinatie met internaat?

Kies je voor een grafische opleiding omdat dit een unieke studierichting is in Turnhout en omstreken? Kom je van wat verder en wil je graag op internaat? Dat kan. Het internaat Talententhuis Turnhout biedt een warm thuis met degelijke studiebegeleiding en duidelijke leefregels. De school en het internaat werken nauw samen en spelen in op de noden van iedere leerling.

My Future in Printing

My Future in Printing is een unieke samenwerking tussen grafische bedrijven, VDAB en onderwijs. De grafische sector in de brede regio rond Turnhout zoekt gemotiveerde, technische mensen die als grafisch operator of grafisch afwerker  aan de slag willen. Talentenschool Turnhout leidt leerlingen op tot deze werkzekere beroepen. Samen tonen ze in My Future in Printing hoe innovatief, afwisselend en aantrekkelijk de grafische beroepen in de regio zijn.

Een opleiding volgen in de grafische sector of op zoek naar een job in de grafische sector? Bezoek dan onze website van My Future in Printing.