Decor en etalage (arbeid)

Profiel

Wanneer je start in onze tweede graad Decor en etalage (arbeid) beschik je idealiter over de volgende talenten:

Jij bent creatief. Beelden, vormen en kleuren fascineren jou. Publiciteitstekenen is een passie.

Deze artistieke en creatieve studierichting richt zich zowel op de reclamewereld als op de etalage – en/of decoratiesector. Pas vanaf de derde graad kies je welke richting je wil uitgaan.

Je leert spelen met kleur, compositie, vormen… Dit zowel door te tekenen met pen en papier, maar ook door gebruik te maken van grafische computerprogramma’s. Je leert zowel logo’s, affiches, folders, wenskaarten, illustraties zoals reclameborden en -verpakking ontwerpen.

Onze lessentabel

Locatie: campus Zenit

Deze lessentabellen werden opgesteld met de informatie die op dit moment beschikbaar is. Wijzigingen zijn nog mogelijk.

Decor en etalage - arbeid3e jaar4e jaar
Basisvorming
Godsdienst of Niet-confessionele zedenleer22
Lichamelijke opvoeding22
Engels22
PAV STEM44
PAV Taal en cultuur44
Specifiek gedeelte
Grafische technieken
Ruimtelijke vormgeving88
Digitale vormgeving88
Waarnemingstekenen44
Totaal3434

Wat nadien?

Wanneer je kiest voor een grafische studierichting in de derde graad kan je verder studeren in de richting Decor, etalage en publiciteit (arbeid).

Ontdek hier ons volledige studieaanbod.

My Future in Printing

My Future in Printing is een unieke samenwerking tussen grafische bedrijven, VDAB en onderwijs. De grafische sector in de brede regio rond Turnhout zoekt gemotiveerde, technische mensen die als grafisch operator of grafisch afwerker  aan de slag willen. Talentenschool Turnhout leidt leerlingen op tot deze werkzekere beroepen. Samen tonen ze in My Future in Printing hoe innovatief, afwisselend en aantrekkelijk de grafische beroepen in de regio zijn.

Een opleiding volgen in de grafische sector of op zoek naar een job in de grafische sector? Bezoek dan onze website van My Future in Printing.